THE GABLE
Prahran 

This narrow inner-city parcel of land, flanked closely by neighbouring buildings, utilizes creative planning to achieve natural light-filled, private living spaces.

Rooms wrap around a large, central courtyard, next to the lush neighbouring light court garden. The result optimises floor space, amplifying northerly daylight throughout the home, with the benefit of an established garden backdrop!

Charles_St-211-1.gif
Charles_St-180.jpg
istockphoto-153726345-612x612.jpg
Charles_St-051.jpg
CHARLES - standing seam.gif
Charles_St-023.jpg
Charles_St-138.jpg
Charles_St-306.jpg
Charles_St-323.jpg
Charles_St-281.jpg
Charles_St-240-2.gif
Charles_St-198.jpg
Charles_St-344.jpg
Charles_St-389.jpg
Charles_St-349.jpg
Charles_St-426.jpg
Charles_St-006.jpg
Charles_St-171.jpg
perforated-corten.gif
Charles_St-062.jpg